Alla hjärtans dag med rabattkod

Alla hjärtans dag är något som helt naturligt intresserar många. Denna dag är till för allt som rör familj, vänner och de du vill visa uppskattning inför. Här kommer det också att finnas mycket plats för romantiska känslor och en mysig stund tillsammans i alla hem.

Visar din uppskattning för någon du älskar eller tycker om gör du naturligtvis bäst med en box fylld med doftljus från oss på Candlebox. Här finner du en spännande box med kvalitét och överraskningar utöver det vanliga. Boxen kan beställas separat eller genom att bli en prenumerant hos Candlebox. Vill du ha boxen levererad före Alla hjärtans dag, så måste du beställa den eller prenumerera på vår månadsbox senast den 8:e februari. Välkommen till Candlebox och gör oss till den som alltid förser dig med mysiga stunder och värme i hemmet.

Med koden FEBRUARI10 får du 10%rabatt på din första Candlebox när väljer att prenumerera.

Beställ boxen här

Leave a Reply