Nyhetsbrev Mars

Nya spännande doftljus hos Candlebox
Naturligtvis vill vi som vanligt överraska alla med något intressant och spännande. Denna gång handlar det om två nya varumärken av doftljus som presenteras av oss på Candlebox. Detta är då doftljus av absolut högsta kvalitet med lång brinntid och snygg design från exklusiva Voluspa & Victorian, som kommer att ge alla som älskar att köpa doftljus online något nytt och väldoftande att experimentera med i hus och hem.
Voluspa är doftljuset med en snygg design och där det alltid finns en doft för varje rum i hemmet. Victorian är det trendiga och moderna doftljuset i flera utförande och tuff design för de som verkligen vågar.
Dessa två nya doftljus kommer du att finna redan i mars månadsbox.
Med rabattkoden ”Mars100” får du 100:- rabatt på 6-månaders prenumeration.

 

Nu stödjer Candlebox Hjärt-Lungfonden
Som de flesta redan vet så är Hjärt-Lungfonden något som berör alla och som samlar in pengar för att stödja forskningen, rörande sjukdomar förknippande med hjärtat och lungorna samt även öka förståelsen och kunskapen om dessa livsviktiga organ.

När du som kund hos oss tackar ja till en månadsbox eller en prenumerationsbox så hjälper du också till att stödja Hjärt-Lungfonden. Här skänker vi 5 kronor per såld box till denna fond.

Tidigare stöttade vi Love and Hope, men känner nu att vi istället vill hjälpa de som har det svårt och kanske alltid befinner sig på ett närmare plan. Samtidigt som vi också naturligtvis bidrar till att skapa stämning och romantik i all de hem som köper våra fina doftljus online.
På så sätt blir det passa-på tider hela mars ut då du kan få 100:- rabatt på din prenumeration om du väljer 6-månaders, samtidigt som du också bidrar till Hjärt-Lungfonden att fortsätta sitt viktiga arbete.
Använd bara koden ”Mars100” i kassan för 100:- rabatt. 🙂

2 Responses

 1. Veronica
  | Svara

  Är era ljus gift fria? Det finns bara 2 märken som är det i Sverige som har mkt hög kvalitet och är mkt dryga massa olika dofter och de flesta astmatiker tål dom. Jag vill gärna inte elda giftiga ljus!

  • Admin Candlebox
   | Svara

   Hej Veronica,

   Vi jobbar uteslutande med ljus som ej innehåller parafin. Vi kan dock ej garantera att våra ljus inte ger utslag på allergier då det finns såpass många olika allergier som inte vi har kunskap om.
   Men nästa box är en riktig ”hälsobox” där ljusen är tillverkade av bivax och därmed helt organiska.
   Hoppas detta har hjälpt dig och välkommen åter om du har fler frågor.

   Vänliga Hälsningar
   Kundtjänst

Leave a Reply